Rozsdamentes zuhanyfolyóka RRF6-800

Gyártó: Roltechnik
Készlet:raktáron 59 db
Cikkszám:RRF6-800
Változat ár módosító:
Ár kedvezménnyel:
Ár: 37.990 Ft
Ár áfa nélkül: 29.913 Ft

Részletek

Folyókaház anyaga – Rozsdamentes acél

Rács anyaga- Rozsdamentes acél

Szifonház a folyóka test része, amely szintén rozsdamentes acél

Szűrő (hajfogó) anyaga- Rozsdamentes acél

Átfolyás- 50 liter/perc

Csomag tartalma: rozsdamentes folyókaház rögzítőkkel,  rozsdamentes acél rács,  kapocs a folyóka kiemeléséhez, szigetelő gallér, 40/50 átalakító PP cső.

Szerelési rajz

rysunek technicznyRain6

 

A beállítható lábak segítségével állítsa be a folyóka magasságát a padlózat szintjéig, fogassa fel a tiplik segítségével (nem tartozék). Vízmértékbe állítjuk. A folyókához tartozó csövet csatlakoztassa az elfolyóhoz (DN 40). Ellenőrizze nem szivárog-e a víz a folyókán és az illesztéseknél. Ellenőrizze a folyóka lejtését. A további munkálatok során takarja le a folyókát – így meggátolja a szennyeződések bejutását. A beton anyag segítségével kitöltjük a folyóka körüli üreget. A lefolyó esése 1,5% legyen.

A beton megkötése után meg lehet tisztítani a folyókát, eltávolítani a maradék törmeléket. A szigetelő szalag használata előtt a felületet le kell tisztítani, eltávolítani a szennyeződéseket. A szalagot akkora méretre vágjuk hogy, a sarkoknál takarják egymást. Távolítsa el a szalag védő fóliaját, és ragassza fel a kívánt felületre. Végül vigye fel a hidroizolációs anyagot. Flexibilis ragasztó segítségével ragassza le a csempét. A folyóka és a csempe közt kialakult hézagot töltse ki szilikonos tömítő anyaggal.

A munkák befejezését követően takarja le a folyókát a ráccsal és engedje fel vízzel a kellemetlen szagok elkerülése miatt.

Garancia

120 hónap