Zuhanyfolyóka RMF14-750 Burkolható Betéttel

Gyártó: Roltechnik
Készlet:raktáron 120 db
Cikkszám:RMF14-750
Változat ár módosító:
Ár kedvezménnyel:
Ár: 48.700 Ft
Ár áfa nélkül: 38.346 Ft

Részletek

Dupla műanyag golyós (Φ 38 mm) kombinált bűzzár

Folyóka ház anyaga – polypropylén(PP)

Rács anyaga- Rozsdamentes acél

Átfolyás- 50 liter/perc

Magas vegyianyag ellenálló képesség

Bordákkal Erősített folyóka ház

Terhelési osztály- K3(300 kg)

Csak száraz bűzzárral rendelhető!

Csomag tartalma: műanyag folyóka ház rögzítőkkel,  rozsdamentes acél rács, műanyag kapocs a folyóka kiemeléséhez, szigetelő gallér.

Szerelési rajz

 RMF MR 1

 

 

 

 

 

 

 

A beállítható lábak segítségével állítsa be a folyóka magasságát a padlózat szintjéig, fogassa fel a tiplik segítségével (nem tartozék). Vízmértékbe állítjuk. A folyókához tartozó csövet csatlakoztassa az elfolyóhoz (DN 40). Ellenőrizze nem-e szivárog a víz a folyókán és az illesztéseknél. Ellenőrizze a folyóka lejtését. A további munká- latok során takarja le a folyókát – így meggátolja a szennyeződések bejutását. A beton anyag segítségével kitöltjük a folyóka körüli üreget. A lefolyó esése 1,5% legyen.

A beton megkötése után meg lehet tisztítani a folyókát, eltávolítani a maradék törmeléket. A szigetelő szalag használata előtt a felületet le kell tisztítani, eltávolítani a szennyeződéseket. A szalagot akkora méretre vágjuk hogy, a sarkoknál takarják egymást. Távolítsa el a szalag védő fóliaját, és ragassza fel a kívánt felületre. Végül vigye fel a hidroizolációs anyagot. Flexibilis ragasztó segítségével ragassza le a csempét. A folyóka és a csempe közt kialakult hézagot töltse ki szilikonos tömítő anyaggal.

A munkák befejezését követően takarja le a folyókát a ráccsal és engedje fel vízzel a kellemetlen szagok elkerülése miatt.

Garancia

120 hónap